Welke bedrijven?

Kerkenbeurs is de enige landelijke kerkenbeurs in Nederland. Ook de grootste. Sinds de overname van de Kerkenbeurs Noord- en Zuid-Nederland organiseren wij ook de enige kerkenbeurs in de regio. Een vrij grote, vaste kern bedrijven en organisaties is sinds het begin vaste exposant. Niet uit sympathie, maar omdat het werkt, een stand op de Kerkenbeurs! Exposanten zijn leveranciers van diensten en producten aan kerken. Dat kan zijn op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud, restauratie, herbestemming. Maar ook leveranciers van meubilair, (interieur)architectuur, installatietechniek, duurzaamheid, websites, kerkbladen, hulpverlening, jeugdwerk, verzekeringen, financieringen, juridisch advies, boekhouding, ledenadministratie, geluidstechniek en akoestiek, beamers, video etc.

Neem eens contact met ons op. Wij bekijken graag met u of de Kerkenbeurs voor u ook interessant kan zijn! En als dat niet zo is, zeggen we het u ook eerlijk.

Klik hier voor een overzicht van exposanten van Kerkenbeurs Nederland 2017.