Up a Tree Associates

contact@up-a-tree.nl
Thema:
Coaching, advies, hulpverlening

Wat te doen als er problemen zijn in een gemeente? Hoe zorgt u ervoor dat de communicatie binnen de kerkenraad beter wordt? En hoe vermijdt u als ambtsdrager eigenlijk dat uw gezin onder de hoge werkdruk lijdt? Juist als het gaat om werk in Gods Koninkrijk is het extra moeilijk als er conflicten ontstaan. Als de situatie uit de hand loopt, zijn de gevolgen vaak ingrijpend.

Wilt u goed voorbereid aan een nieuwe taak in de gemeente beginnen? Of komt u als ambtsdrager ergens alleen niet uit, in uw werk of privé? Dat hoeft ook niet. Want mensen hebben mensen nodig. Bij Up-a-Tree kunt u terecht voor een persoonlijke coach, een geïnspireerde trainer, een praktische adviseur en een vertrouwenspersoon.