De tarieven voor het huren van een stand op Kerkenbeurs Nederland 2017 zijn:

Kerkenbeurs Noord € 159,00 per m2*
Kerkenbeurs Zuid € 129,00 per m2*
Kerkenbeurs Noord+Zuid € 199,00 per m2**

* Tot 1 december 2017: 15% vroegboekkorting!
** Bij deelname aan beide beurzen € 199,00 i.p.v. € 288 per m2. Bij deelname aan beide beurzen geldt geen vroegboekkorting.

Tarieven zijn per vierkante meter, excl. BTW. Excl. verplicht promotiepakket, afhankelijk van uw standgrootte.

Betaling
Na inschrijving ontvangt u van ons een factuur voor de aanbetaling. Deze bedraagt 40% van het totaalbedrag. Voor het restant ontvangt u tijdig een tweede factuur. Betaaltermijn is 14 dagen na factuurdatum. Bij inschrijving na 1 januari 2018 sturen wij direct een factuur voor de gehele standhuur. Alle kosten voor deelname dienen te zijn voldaan vóór opbouw en inrichting van de stand.

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk via het Inschrijfformulier op deze website. Wij kunnen dat ook voor u invullen, laat het ons dan even weten.