Promotie mogelijkheden

Relatiekaarten

Wij kunnen setjes uitnodigingen leveren. Standaard of op maat gemaakt, formaat A6. Bij de standaarduitnodiging is de voor- en achterzijde voor iedereen gelijk. Bij de uitnodiging op maat wordt de achterzijde standaard opgemaakt in Kerkenbeurs layout. Voor de voorzijde kunt u uw eigen opmaak aanleveren!

Standaard uitnodiging € 35,00

Uitnodiging met eigen voorkant € 50,00

Tarieven per set à 250 stuks, excl. BTW. Grotere oplagen op aanvraag.

Kerkmagazine
Helderblauw is tevens uitgever van het enige facilitair vakblad voor kerkrentmeesters dat naar alle kerken in Nederland wordt verzonden (controlled circulation). Exposanten die in Kerkmagazine willen adverteren, krijgen 25% korting op hun advertentie. Neemt u contact op met Willem Swart via swart@adtel.nl of 0592 273 451.

Website: www.kerkmagazine.nl

Kerkadvies.nl
Kerkadvies.nl is een website van Helderblauw waar beheerders van kerken informatie en offertes kunnen aanvragen. Deelname aan deze website is gratis en uitsluitend toegankelijk voor organisaties die minimaal tweemaal per jaar adverteren in Kerkmagazine.

Website: www.kerkadvies.nl