Muziekmakerij Harry van Wijk

info@kerkmuziekvoornu.nl
Thema:
Muziekinstrumenten

Een kerk zonder muziek? Niet voor te stellen! Muziek hoort thuis in de kerk. In die muziek kunnen we iets van Gods aanwezigheid proeven. Die muziek raakt ons, ontroert ons en verbindt ons met elkaar.

Kerkmuziek voor Nu wil kerken stimuleren en vooruithelpen om muziek te maken. We doen dat door muzikale training, coaching en advies te geven.

Organisten, pianisten, bands en koren kunnen bij Kerkmuziek voor Nu terecht voor coaching van hun muzikale loopbaan. U kunt bij ons cursussen en workshops volgen. Die zijn erop gericht om meer uit uzelf en uit uw muziek te halen.

Kerkenraden kunnen bij Kerkmuziek voor Nu terecht met vragen over muziek in de eredienst. Wij adviseren u graag en zoeken samen met u naar passende oplossingen voor muzikale problemen.