Masterclass Samenzang begeleiden

Muziek hoort thuis in de kerk, een kerk zonder muziek is onvoorstelbaar. In muziek kunnen we Gods aanwezigheid proeven. Muziek raakt. Muziek ontroert. Muziek verbindt ons met elkaar. Kerkmuziek voor Nu stimuleert kerken om muziek te maken. In onze workshop op de Kerkbeurs gaat het over advies aan kerkenraden over muzikale zaken, coaching voor organisten, pianisten, bands en koren en de Praktijkcursus Muziek in de Kerk.

In deze cursus, tijdens lessen in kleine groepen op zeven zaterdagen, leren organisten en pianisten op eigen speelniveau zo te begeleiden dat iedereen goed mee kan zingen. Van harte welkom in de workshop ‘Er zit muziek in de kerk‘ van Kerkmuziek voor Nu op de Kerkenbeurs 2017. De masterclass wordt verzorgd door Harry van Wijk.