KAAder kerkadvies

Thema:
Advies
Diversen

KAAder kerkadvies maakt voor u inzichtelijk welke mogelijkheden uw kerkgebouw biedt en adviseert bij allerhande vraagstukken. Of het nu is voor eigen gebruik of dat u uw gebouw wilt afstoten. Heeft u behoefte aan een visie op het kerkgebouw en wilt u weten hoe zich dat verhoudt tot uw missie?

Wij stellen – samen met u – een toekomstvisie op op het gebruik van het gebouw binnen de missie van uw gemeente of parochie. Is er sprake van teruglopende inkomsten? Wij onderzoeken de mogelijkheden voor breder gebruik van uw gebouw en maken inzichtelijk hoe zich dat verhoudt tot uw kerkelijke activiteiten.

Tevens bieden wij inzicht in de exploitatieve mogelijkheden en wat ‘de markt’ daar van vindt. Waar nodig helpen wij uw bij uw gebouwkeuze en onderzoeken wij de mogelijkheden voor herbestemming of verkoop.

KAAder kerkadvies kent de kerkelijke wereld van binnenuit. Daarom weten wij niet alleen wat er leeft rondom kerkelijk vastgoed, maar ook wat er op bestuurlijk of kerkelijk vlak meespeelt. Wij kunnen daardoor het juiste licht op uw vastgoedvragen werpen.