Exposant

Een stand op Kerkenbeurs is interessant voor alle organisaties die een dienst of product hebben dat zij (zouden kunnen) leveren aan kerken. Op facilitair gebied zijn kerken vergelijkbaar met MKB-bedrijven of scholen. Met dezelfde behoeften als het gaat om gebruks- en verbruiksgoederen.

Kerkenbeurs kent al sinds de eerste editie een vaste kern van exposanten, steeds weer aangevuld met nieuwe exposanten. Professionele bedrijven en organisaties die echt munt weten te slaan uit hun beursdeelname. Daarbij zijn exposanten die aan geen enkele beurs willen deelnemen, behalve aan Kerkenbeurs (en voorheen Kerk & Gemeente). Daarvoor zijn wij hen erkentelijk, het maakt ons ook gepast trots.

Op welke andere plek vindt u zoveel kerkelijk beheerders en bestuurders onder één dak?

Een overzicht van exposanten van Kerkenbeurs 2017 vindt u hier.